dilluns, 30 de maig del 2011

Taller de cuina: Canapès d'ou i salmó













Fa unes setmanes a valencià vam començar una unitat que tractava sobre el menjar, i a tutoria com a projecte, vam decidir utilitzar eixa hora per a cuinar rics plats i després menjar-nos-els. Ens vam dividir en 3 grups, de manera que un feia canapès, altre amanida de fruites i altre pollastre amb verdures. El meu grup va fer els canapès, a continuació us pose la recepta per si voleu fer-la:


Ingredients:

  • Formatge philadelphia
  • Nata
  • Espècies
  • Pa de motlle
  • Salmó
  • 4 ous
  • Julivert


Primer, buidem un pot de formatge philadelphia en un plat fons i aboquem-hi una mica de nata i espècies. Cal remenar els ingredients fins que siguen una mescla homogènia.
A continuació, hem de trossejar pa de motlle a quadrats i untar-hi la mescla de formatge i nata.
Tot seguit, cal posar aigua al foc i/ quan comence a bullir/ hem d’abocar els ous a la cassola i deixar-los dotze minuts.
Quan tinguem ja els ous durs, hem de tallar-los per la meitat, treure el rovell i ratllar-lo. La clara la trossegem i anem posant-la als trossos de pa de motlle.
Després, cal trossejar salmó i posar-lo als trossos de pa de motlle que no haguem posat ou.
Finalment,posem damunt de cada tros de pa un poc de julivert i del rovell d’ou ratllat per decorar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada